vlaischvlaischdag
PLAATS EEN BERICHT       BEHEERDERSGEDEELTE
God schrijft op 27-08-2008 18:50:24
Zoals jullie, mijn onderdanen, uiteraard weten, weet ik altijd alles, net als Sinterklaas. En ik duld geen kritiek op het feit dat ik een beetje veel komma's in de vorige zin gebruik.
Wat ik ook voorzie is dat er weer een vlaischvlaischdag aan gaat komen, en als ik mijn hemelse telraam erbij pak zie ik dat we het alweer over editie nummer die hebben. Ik ben ervan overtuigd dat ook dit weer een klasse feestje gaat worden, traditiegetrouw zou ik haast zeggen. Ik zal er ook hoogstpersoonlijk oe toezien dat het mooi weer wordt die dag, tenzij Satan roet in het eten gooit natuurlijk.
Maar goed, ik ben zelf die dag vrij druk dus moet afhaken, maar wens jullie wel donders veel plezier tijdens de vlaischvlaischdag 2008. En zie dat jullie mijverdomme wel een beetje gaan vretten zoepen!
D'r an met de butte!
Barrack Obama schrijft op 27-08-2008 18:42:27
Hi there,

As I was told from one of my democratis friends, the third edition of the worldfamous vlaischvlaischdag will be held very soon. Of course I also would like to be there, so I really hope that you would give me an invitation for that rocking party.
My friend Bill Clinton, you know the one with the sigar, has told me that there's only one party in the whole year when he's not thinking of sex, and that is with the vlaischvlaischdag. The reason for that? Because he is so fucking drunk that he is looking with his right eye in his left pocket, totally pissed, hahaa.
Although I doubt if he has ever been there, I haven't seen him on the pictures, or am I chickig?
But besides that, if you don't invite me to the vlaischvlaischdag I will become president of the U.S. Also pretty ...

Best regards, Barrack
Koningin Beatrix schrijft op 27-08-2008 18:31:06
Landgenoten,

Het doet mij deugd dat naast al die ellende in de wereld waar de jeugd alleen maar ouder wordt, er ook nog mieterse activiteiten worden georganiseerd waar zelfs ik nog een puntje aan kan zuigen. En dan wil ik meteen het toppunt ter sprake brengen, en dan heb ik het uiteraard over de vlaischvlaischdag.
Ik wil alle deelnemers complimenteren met het feit dat ze dit evenement hebben weten te brengen tot een ware landsattractie die zijn weerga niet kent. Zeer binnenkort wordt alweer de derde editie van deze knalfuif georganiseerd, jottum. Het is weliswaar spijtig dat ikzelf niet aanwezig mag zijn op het festivalterrein, maar ik zal zeker elke avond het vlaischlaischdag-journaal op sbs6 nauwlettend volgen.
Ik wens u allen zeer veel vreugde toe, en dat u maar fijn dronken mag worden, hoezee!
Gratis Gastenboek?       Gratis Fotoboek?       FFXS.nl       Support